top of page

Sarkamessujen kampanja: arvotaan aluemallinnukseen tietonsa kirjanneiden kesken lähiruokalahjakortit

Olemme mukana Sarkamessuilla Seinäjoella 2.-3.2. ja starttaamme messukampanjamme jo nyt. Täytä tietosi HELMET Aluemallinnus -portaaliin ja olet mukana kahden 100 euron lahjakortin arvonnassa. Saat itse valita lahjakortin kohteet www.ruokaasuomesta.fi -palvelussa toimivista tuottajista.


Nyt siis rekisteröitymään reippaasti www.aluemallinnus.fi painaisemalla portaalin etusivulta vasemmalta alalaidasta löytyvää sinistä rekisteröidy-painiketta. Täytä tietosi ja kerro

  • haluatko luovuttaa lantaa, ylijäämänurmea, biojätettä tai muuta biomassaa?

  • tai haluatko ottaa niitä vastaan?

  • tai haluatko kenties kuljetella niitä kalustollasi?

  • tai oletko kiinnostunut toteuttamaan lannan tai muun biomassan hyödyntämiseen perustuvan investoinnin kuten biokaasulaitoksen? Ja kiinnostunut löytyykö sinne lähialueelta raaka-ainetta?

  • tai haluaisitko hyödyntää jalostettua lantaa tai muuta biomassaa ravinne- tai maanparannuskäytössä?

Se kannattaa. Et vielä sitoudu mihinkään, mutta voimme kertoa sinulle, jos alueellasi joku vastaa juuri sinun tarpeisiisi tai sinä olet vastaus jonkun toisen tarpeisiin. Pysyt myös ajantasalla, kun alueellasi ryhdytään suunnittelemaan esimerkiksi uusia investointeja tai palveluita ja suunnitelmissa osataan huomioida mielenkiintosi.


Tästä HELMET Aluemallinnus-portaaliin www.aluemallinnus.fi

Parhaiten Aluemallinnusportaali toimii Chrome-selaimessa ja sinisen rekisteröinti painikkeen löydät portaalin etusivulta vasemmalta alalaidasta.

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page