top of page

HELMET Palvelut

Onko hevosenlanta sinulle haaste? Vai mahdollisuus? Haluaisitko hyödyntää hevosenlantaa tai siitä jalostettuja lannoitevalmisteita pelloillasi tai viherrakentamisessa?

Millaista liiketoimintaa hevosenlanta voisikaan mahdollistaa?

 

Osallistumalla alueellisiin Pirtti-tilaisuuksiin ja valtakunnallisiin Areena-tilaisuuksiin kuulet käytännönläheisiä esimerkkejä toteutuneista ja suunnitteilla olevista ratkaisuista alueellasi ja valtakunnallisesti. Tilaisuuksissa pääset keskustelemaan, haastamaan ja juttelemaan sinua kiinnostavista aiheista ratkaisuja toteuttaneiden, ratkaisuntarjoajien, laitevalmistajien ja muiden samanhenkisten toimijoiden kanssa. Riihi työpajoissa ja HELMET neuvonnan puitteissa voimme lähteä juoksuttamana sinun ja kumppaneidesi ideoita ja tarpeita kohti käytäntöä.

Vasemmalla olevasta valikosta pääset tutustumaan kuhunkin HELMET Palveluun tarkemmin.

Loka-marraskuussa 2016 selvitimme sähköisen kartoituskyselyn avulla hevosenlannan käsittelyn ja hyödyntämisen tämän hetkistä tilannetta sekä etsimme tahoja, joille lanta on haaste ja lannan hyötykäytöstä kiinnostuneita tahoja. Kyselyyn saatiin kaikkiaan noin 500 vastausta. Suuret kiitokset kaikille vastaajille. Tästä pääset tutustumaan kyselyn tuloksiin.

bottom of page