top of page
Envitecpolis_HELMET_pirtti.jpeg

HELMET Pirtti

HELMET Pirtit ovat alueellisia tilaisuuksia, joissa tallinpitäjät, lannan hyötykäytöstä kiinnostuneet tahot kuten maatilat, viherrakentajat, lannoitevalmisteiden valmistajat, enegiayhtiöt, jäteyhtiöt sekä palveluita tarjoavat yritykset ja laitevalmistajat tuodaan saman pirtin pöydän ääreen.

HELMET Pirtissä pääset:

  • Kuuntelemaan millaisia ratkaisuja muualla Suomessa on toteutettu sekä mitä omalla alueella jo tehdään ja suunnitellaan.

  • Keskustelemaan, kyselemään, haastamaan ja kyseenalaistamaan erilaisista hevosenlannan hyötykäytön vaihtoehdoista asiantuntijoita, ratkaisuja toteuttaneita ja ratkaisuntarjoajia.

  • Kohtaamaan vanhoja ja uusia kumppaneita, vastinpareja, yrityksiä, asiakkaita, niitä jotka painivat samojen haasteiden kanssa ja niitä joilta löytyy ratkaisuja.

  • Löytämään juuri sinun tilanteeseesi sopivia ratkaisuja.

Pirtin tavoitteena on esitellä vaihtoehtoja, antaa vastauksia, kumota myyttejä ja herättää mielenkiintoa. Pirttipäivän päätteeksi sinulla on käsitys, kenen kanssa ja miten haluat jatkaa asian eteenpäin viemistä, ja kuinka HELMET voi siinä auttaa.

Pirtti tilaisuudet jaetaan reaaliaikaisina videolähetyksinä netin kautta. Jos et pääse mukaan, niin voit seurata tilaisuutta netin välityksellä reaaliaikaisena tai jälkikäteen tallenteena. Videoista kerrotaan tarkemmin kunkin tapahtuman yhteydessä tämän sivuston HELMET-Tapahtumat sivulla.

bottom of page